Молюся, неначе заново народжуюся...

Белякова Светлана Николаевна
Молюся, неначе заново народжуюся.
Молюся, неначе серцем відроджуюся.
Молюся, неначе світлом наповнююся.
Вірю в майбуття нового дня,
у сили Світла і Добра.
Вірю в чесність, правдивість, любов,
від якої у венах закипає кров.
У кращі якості людські,
може не одні ми у Всесвіті такі.



На фото -  Українська Зірка театру и кіно
Тамара Олександрівна Яценко.