Поруч

Вотта Кая
Коли біда з тобою віч-на-віч,
Тепло моїх долонь тебе зігріє.
Я буду поруч,лиш мене поклич.
Цей чорний день з душі дощами змиє.

Твій біль і смуток ніжністю зітру.
Шепоче ніч кохання колискову..
Крізь сльози,у обіймах моїх рук
Відчуєш присмак щастя,милий,знову.

Чарівним співом кольорових снів
Візьму в полон твоє тендітне серце.
Любов палає розсипом вогнів
І птахою в твоє віконце б'ється.

23.02.2017