Мiсто Лева

Мариулла Дми
Місто, де хочеться чистити карму...
Місто, де так легко літати.
Тут не бувати, а бути варто!
Дихати, вслухатись, відчувати.

Місто, де заворожують навіть музики вуличні,
Змушуючи тебе зупинитися і заклякнути на ходьбі.
Тут відбуваються саме тІ зустрічі.
Тут розумієш, що щастя не поряд. Щастя в тобі.

І відчуваєш, наче в душі пройшла реставрація,
Від тебе не вимагаючи жодних зусиль...
Тут зовсім інші витають в повітрі вібрації,
Ніби ти ближче до неба на тисячу миль.

Дякую, місто, за всі твої дива й казкИ,
За те, що вони лунають навіть з бруківки й дерев.
У мене тепер з тобою нерозривні зв’язки,
Місто моє! Бо я ж також — лев.