Не вини...

Белякова Светлана Николаевна
Не вини, що життя, як випалене поле,
ти вітром буйним відгуляв в його просторі.
Не вини, що любов зникла і згасла,
ти по ній заметіллю промайнув жахливо.
Не вини, що поруч, а не разом,
ти не все вклав в життєву пісню.
Не вини, не жила від тебе крадькома,
а усі сили віддала безоглядно.
Не вини, якщо моя жертва для тебе виявилася мала,
вона - життя віддане моє.
Тебе теж винити не стану,
так жила добровільно, по життєвому плану.