На ны

Сергей Сверчок
На Ны
Мы пегло!
Вогло!
Лёго!
На Ны – мы пыпы!
Мы – на Ны!

А На нам
Ноно.
Мега гага
Нам На не Ны
Нам На – не Ны.
На Ны пупата!
Пупа лапа!
На Ны нам Ны!
На На – нам не.

А ебы
Буба
Баба
Габа!
То На На -
Среть!
То На На -
Среть!