Сонце й Мiсяць

Екатерина Олейникова 2
Сидить Місяць на порозі,
Та й ретельно миє нозі,
Бо іти йому до хати,
Він вкладатись буде спати.
Вийшло в небо Сонце ясне.
Гаснуть Зорі, Нічка гасне...
Сонце в небі запалало--
День настав--Весна настала!