Украинский Гарик. Станция

Владислав Красса
Український Ґарик. Станція.

Коли здолаю довгу цю дистанцію?
Коли уже припиняться маразми?
Довгенько їду, виглядаю станцію —
Мою останню, гарну і без назви.