Все по тому, як ти забажав

Лена Грама
Запалає в грудях запече.
І по жилах в тілі,не втече.
Не загубить,свій яскравий слід...
Мій гарячий,радісний привіт.

Побажання. Крихта теплих слів.
Все по тому,як ти захотів.
Все по тому,як ти забажав,
Тільки пам'ять...та що не чекав.

Як кохав...кохати як зумів.
Зігрівав...надією зігрів.
І зберіг як зміг,в серці тепло.
Щоб у грудях пам'яттю жило.
 (Понкратова.О.В.)