A strange game

Ýëüðèäà Ìîðîçîâà
I play and play
In a very strange game
I have, I have
Very different rules there.
Very different rules,
When I win I lose,
When I’m sad I’m glad,
When I win I’m upset.
When I’m here I’m around
When I’m up I’m down,

I don’t know who is
An author of this,
But I play the rules
And I wanna lose.
When I win I lose,
When I’m sad I’m glad,
When I win I’m upset.
When I’m here I’m around
When I’m up I’m down,

äåêàáðü 2016, 2, Èâó