Не крыудуй!

Анна Атрощенко
Не крыўдуй, я прашу, на мяне!
Адзінока мне сёння, няўтульна...
У натоўпе стракатым і сумным.
Не крыўдуй, я прашу, на мяне.

Не крыўдуй, я прашу, на мяне!
Дай мне кропельку шчасця і волі,
І цябе не забуду ніколі.
Не крыўдуй, я прашу, на мяне!