gaudeamus

Александр Ярошевский
чорний асфальт
білі залишки снігу
чорно-біла "зебра"
передвесняне місто
ще більш чорно-біле
ніж взимку

чорне приховане було
лізе назовні все більше
біле тане
аж поки
непереможне зелене
живе, радісне та шумливе
не опанує довкілля

життя прокидається знову

чорний собака
винюхує білого рештки

білий собака
зелене шукає й знаходить

лютий останнього тижня
весна ось-ось-ось розпочнеться

радіймо!

gaudeamus