WHEN WE WERE song for S

Вадим Фион
When you were
My...............
   Dream.............
         You............
              Were...........
                Everywhere.....
                (Mon Chery)!

Когда ты была
Моей..............
     Мечтою..........
            Ты..........
                Была.........
                Всю-у-ду-у.....
Все-эй-ду............
Всем-эм-ду..............
Вся-а-а-ду................
Всю-у-у-ду-шу-у-у............
                (My Sweet Cherry!)