Чомусь таке наше Життя...

Павел Горобец 3
 
    Чомусь таке наше Життя..
    Що вороття назад -немае.
    Через помилки...
                Й каяття,
    Минуле щось в нас...
                Забирае.
    А те,що може й остаеться,
    То мабуть...iншим...
                Достаеться,
    Чи при Життi..
    А чи за нею,
                Поза...
    В Вiршах...
      Романах...
       Документах...
         Прозах...