Валентине С

Мехти Волас
    Валентині С.
З днем народження!

Прийшла війна, але життя триває
Хоч ми забули сміх, розваги не для нас.
Та тільки день такий лиш раз на рік буває-
Ти вся гориш вогнем і плачеш в одночас.

Принишкла десь війна,на щось вона чекає.
То може твому дню в дарунок спокій цей?
Печаль твоя пройде і посмішка засяє-
Пол"ється мов струмочок із твоїх очей.

А за вікном в сей день вже осінь плОменіє.
Як корольовий сніг, кружляє листопад.
А серденько твоє співа і томно мліє
Бо в ньому знов дзвенить серпневий зорепад.

Ото ж від цього дня іще із років триста
Бажаємо тобі наснаги і звитяг,
А буде щось не так- ти лиш тихенько свисни,
І друзі в той же час до тебе прилетять.

А той ОДИН, високий,чорнобровий,
Я вірю- він прийде.Прийде,настане час.
Повернеться любов, засяють очі знову
І зорі в небесах навік з"єднають вас.

   26.10.15 р.