Посмiхайся, мiй любий юначе...

Николай Прохоренко
Посміхайся, мій любий юначе,
Хай нещастя у прірву іде,
Поки кров ще звабливо гаряча,
Поки серце щасливе й живе.

Посміхайся, мій любий юначе,
Поки в полі злий вітер гуде,
Вільний поступ майбутньої вдачі,
За новими пригодами йде!

Посміхнися, моя сизоока,
Хай волосся розвіє твій сум,
Невже щастя таке неглибоке,
Що його ти заплЕла в косу?

Посміхнися і долі, і смутку,
Незважай ні на сум, ні на сміх,
Що не знайдемо ми в поцілунку,
Те знайдЕмо у думах своїх.

30/31.12 2016