Война укр

Валерий Квачев
ВІЙНА

Я б тобі вже давно зізнався,
Та мовчу, бо війна з тобою…
І в полон би до тебе здався,
Та не вмію складати зброю…
Всі слова твої, ніби кулі.
Кожне слово – то в серці рана!
І живу, як на амбразурі,
І кохаю тебе, кохана!

ВК