варту

Людмила Ященко
І мала вона  м`ячик,

а був він наче пальчик...

Пішли ми з нею в "Molli",

Купили ляльку Доллі.

(Вона балет танцює ).

Рулет нам теж смакує.

Все це вартує, ша!

I oсь кiнець вiрша.