Я блуждаю в своих мирах. укр

Ирина Бондарь Левобережная
Я блукаю в своїх світах

Я блукаю в своїх світах…
В тім твоєї нема вини,
Що душа - як підбитий птах.
Поверни мене, поверни!

Крил загублених мерехтінь
Снігом падає з темноти…
На обличчя лягає тінь,
Та торкаєшся вуст – не ти.

Мляво блимають ліхтарі,
Тче тенета свої пітьма,
Пада попелом від зорі
На долоні мої зима.
ID: 705341
08.12.2016