Як багато вже сказано про любов

Алена Панченко
Як багато вже сказано про любов
І багато ще буде сказано
Є мільйони про неї промов
І безліч фільмів показано

Бо ця тема для нас своя
І ніколи вона не набридне
Нехай кожен відчує як
І наскільки це для нього рідне

Почуття, що спустилось з небес
Таке чисте і таке ясне
Почуття, що дарує сенс
Нехай в серці ніколи не гасне!

І душа хай ніколи не спить
Відчуває хай, відчуває!
Та не ниє і не болить
Нехай просто душа кохає!

І хай кожен сьогоднішній вірш
Кожна проза і кожна промова
Дасть нам відчути більше
Суть щирої та справжньої любові

09.02.2017