Присвячу ться братам близнюкам

Алена Панченко
Погляду достатньо, щоб зрозуміти
Що ще потрібно, ми ж одне ціле
Якщо щось не знаєш, можу навчити
Щоб досягнути чого ми хотіли

Ніщо нас не змусить змінити дорогу
З тобою готовий її я пройти
І все ми розділимо, щастя, тривогу
І разом ми зможемо що шукали знайти

Не всім зрозуміти братську любов
Та і навіщо, не ваша це справа
Коли не потрібно зайвих промов
Щоб розділяти втрату чи славу

Коли ти знаєш, що ти не один
Коли розумієш, що він завжди поряд
І вдвох вдвічі менше потрібно годин
Будь-що досягнути, нехай навіть зорі

Коли вже не в силі - він змотивує
Коли вже не можеш - він допоможе
І в миті тривоги не проігнорує
З ним разом, я знаю, ми усе зможемо!