Треба

Мокренко Хром Олег
Навіщо серце для звичайної людини?
Червону теплу воду щоб качати?
Цинічно мучити на тілі ті судини
Артерій бідних стіни розбивати

Те скупчення життя зібрате в сні
Не просто рух, моменти і сигнали
Сумне кіно ми крутим в голові
І дивлячись, себе в ролях впізнали

Чи сильно розігнався, чи не встиг...
Чи то у душу жме... Чи коле щось під ребра?
Я б радий зрозуміти, та не зміг
Чому є "хтось", хто серцю дуже треба

Шукаєм у хмелю свій порятунок
Звичайно алкоголь не все покаже
Та серцю бути п'яним спокійніше
Ніхто не влізе...
        й лишнього не скаже