Осень

Наталья Решетова
Кружляє у повітрі лист,
Йому не хочеться вмирати.
Та вже у силі падолист,
Розкішні на деревах шати.

В корали вбралась горобина,
Каштанів чути перестук.
Чекає на гостей калина.
І чути в тиші кожен звук.

В берези листя – наче рибки,
А жолудь дуба – мов солдат.
Осінні барви – подарунки –
І все привабливе стократ.