Весну лелеки принесли!

Михаил Кубаса
Як довго всі тебе чекали,
Зима на північ відійшла,
Пташки у небі заспівали,
Весна прийшла! Весна прийшла!

Хоча на горах сніжне покривало,
Морозні ночі ще прийдуть,
Тепла від сонця ще так мало,
Та все одно сади цвітуть!

Струмки веселі заспівали,
Весняні квіти розцвіли,
Як довго всі цей день чекали,
Весну лелеки принесли!