ранок

Александр Ярошевский
весна всередині -
і зовні вже весна!
вже тане сніг
(насправді він не тане,
це тільки по міських
панелях щось тече
та й хай їм!)
і рима проситься
про "співи голосні"...
- ще рано.

але вже є
всередині - весна.
привіт, життя!
зими гіркого сну
край:
ранок!