Стрiтення

Оксана Майданська
Стрічає зимонька весну,
Пташки співають у гаю.
Згадаю очі я твої,
Вони мені так до душі.

А ти не знаєш що люблю,
Хоч я тобі ніколи не скажу,
Пройду я мимо вид не покажу,
Здається то лишень ілюзії мої.

Розтанув сніг - поля жовтіють,
Голі  дерева  як голочки стовбичать.
У голубому небі сонце високо вдалі,
Проміннячка уже сягають до землі.

                16.02.17.    14:30          О.М.