Зелений змiй узяв в полон кра ну

Наташенька Кузнецова
Зелений змій узяв в полон країну,
З'їдає націю - руйнує всім життя.
Втрачаєм ми своїх найкращих друзів,
Вони радіють пляшці лиш вина.

Хмільні обличчя - змінюються з часом,
Які вони були не можем вже згадать.
Мені так хочеться їм крикнуть:
«Зупиніться, друзі - зелений змій зруйнує вам життя»!

(с) Наталія Кузнєцова