***

Уктам Алимов 4
Боже!!! на милосердие твое надеюсь
Что с возлюбленной своею встречусь.
Если даже буду - я на пути в могилу!!!
Вырвав сердце вложи любимой в руку.

Худовандо – умед аз рахматат дорам
Мушарраф кун – бо дидори ери жонам.
Агар рафта бошам – бо лахати охорам
Ошики дили зорама – те бо мухаббатам.