Смутку. Болю. Жалю

Прыйма Юрий
Скiльки слiв та скiльки образ..
Без смутку i болю, i без жалю..
Пiдпалю тебе - зупиниться час..
Дивитися стану, а потiм уб'ю..

Я витягну серце своiми руками..
Лезом на частинки його роздiлю..
Легко пiдкину кровинки над нами..
Без смутку, без болю i без жалю..

Бiльше не треба любити, кохати..
Кидати сотнi непотрiбних фраз..
Кожен повинен дещо втратити..
Пiдпаливши себе зупинити час..

14/02/2017