Життя

Георгий Грищенко
Життя то боротьба за існування,
Для здійснення цього свого бажання
Всі засоби уже готові
У бійці, праці та любові.

Це все для себе і своїх нащадків,
Щоб жити всім заможно, без нестатків
Ведеться боротьба щоденно
Настирливо, буває і не чемно.

Така уже людська земна істота
Працює, розкриває свого рота,
Шукає допомоги в Бога
Для блага існування свОго.
15.02.17.