Обережно!

Анрейченко Женя
Тонкий стан та чорні брови
Хлопцеві запали в око.
Усміхаються навколо
(Упав з лави ненароком).
Губи - ягідки калини,
Полонили його серце,
Та й наповнили всю душу,
Віднайшли ключі від дверці.
З часом стало йому гірко.
Жіночка стравила спокій,
Змія, виїла печінку,
Вилізла, вражина, боком.