Мелодiя кохання

Оксана Майданська
               
Десь скрипка і сопілка грає,
У горах дзвінко музика звучить.
Мелодія кохання об'єднає,
Навік любов в душі скріпить.


Сніжок рипить під ніжками коханих,
Гуцульський край чарівної краси.
І линуть звуки по КАРПАТАХ,
Із ніжністю любов'ю й доброти.
           З ДНЕМ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!!!

  автор Оксана Майданська - Oksana Mosoruk
                14.02.2014р.