Щаслива оселя

Надежда Литвинцова
 Нема у світі кращої оселі,
 Ніж де здорові, щирі та веселі,
 Луна дитячий сміх повсюди,
 Бо там живуть щасливі люди.

 Як добре,коли не стріляють,
 Новини гарні сповіщають,
 Живуть, радіють і будують,
 На війни часу - не марнують.
 
 Ростуть волошки біля хати,
 Духм'яний хліб пече всім мати.
 Збереться за столом родина,
 Як Україна - вся єдина.

 Щасливі люди в тій оселі,
 Думки привітні і веселі.
 Хай буде мир у кожній хаті,
 А люди щедрістю багаті!
   13.02.2017 р.