Дерево

Крук Вранъ
...з дерева Біль обдирає  листя
жадібно цмулить сок
все підкрадається... ближче... ближче
цілиться під сосок

Круки не здатні ковтнути горя
випити з серця гнів
їм не вблагати безжальну долю
вбити Тебе вві сні

маю лиш напівзотлілі крила
зіткані з протиріч
- Ось... Я дарую Тобі їх, мила
НАС зачекалась Ніч...