Борщ

Крук Вранъ
Метелик - крильцями
ріже скло,
Я - п'ю із келиха
власний сміх…
Лишився добрим –
тобі назло:
- To be, кохана,
or not to be…

Собачка - будку
пропив коту,
Веселка - весело
клеїть дощ…
А я, чека
на гурманку ту –
що зварить
із мене борщ…