Тарас о нас...

Ключник Олег
Сини мої, - запродані жидівський німоті!
Озирниться, небораки, - сидите в болоті!
Олігархів, брудні гроші, - спотворюють днину!
І, - мордують, і- кривавлять рідну Україну!.....

12.02.2017