Это происходит в Украине

Омский Хохол
В народе присказка жива,
По смыслу стала вдруг нова.
Поверить трудно такой картине,
Но это происходит в Украине.
Шёв хохол наклав на пол,
Шёв кацап,рукамы цап...
..."Продолжение истории"...
Хохол подумав це обман
И поклав гивно в карман.
Теперь ходэ ёго мнэ,
На кацапа буром прэ.
Кацап каже, ты мий брат,
Хохол совсим цёму ни рад.
Стрыба, корчитьця, орэ,
Видно шось в кармани трэ.
Совсим погано хлопцю стало,
Мабудь зъив протухлэ сало.
И як наче з пырыляку,
Вспомина якусь гиляку.
Бошку от думок роспыра,
Шось зробыть ёму пора.
Рышыв биз всякого затрату,
З того гивна злипыть загату.
Добра по троху наберэ
И стину гарну соберэ.
Щоб на кацапа ни дывытьця,
Глухой границёй отдылытьця.
В ний дверей ни будэ, ни оконьця,
Шёб кацапу ни хватало соньця.
В ний ни будэ даже трапа,
Так ни любэ вин кацапа.
Готов терпить пряму утрату,
Як подуе витер в хату.
Цим докаже вин опять:
"Добро хохла нильзя чиплять!"
Но вси хохлы, ни на одну колоду,
Всэ ж бильше мудрого народу.
Скориш же рухны та загата,
И хохол з кацапом станьтэ як два брата!!!