Э. Дикинсон - 135

Александр Конёв
Жажду Жара изложит,
Сушей – Моря итожат,
Хватку – Ношей! –
Мир – битвами во Имя,
Страсть – Жертвами своими,
Птиц – Порошей


J 135

Water, is taught by thirst.
Land — by the Oceans passed.
Transport — by throe —
Peace — by its battles told —
Love, by Memorial Mold —
Birds, by the Snow