Чар вниця

Татьяна Дерновая
Сніг скрипить під ногами у нас.
Сонце в небі яскраво сіяє.
Тільки воно в зиму не гріє нас
А ніжно промінням «ласкає».

Навколо сніг білий, пухнастий лежить,
Наче сріблом на сонці іскриться.
Чудова краса навколо стоїть.
Це завітала зима – «чарівниця».

Розмалювала в хатах віконця.
В іній дерева, кущі нарядила.
Озера і ріки в лід закувала.
Нас зачарувала, «заворожила».