Жайворонок

Наталья Бурлай
У небі блакитнім,у небі безкраїм,
Де вітер на крилах прозорих летить,
Сміється і з промінем сонячним грає,
Там птаха маленька весела співає,
Щєбече,і мов ніжна квітка тремтить.

І ллється та пісня на землю як срібло,
Як наче яскравий весняний струмок.
І більше нічого в житті не потрібно,
Бо радість у серці сплетається в рими,
Як квіти весняні у пишний вінок.