А. сайдумов

Гулья Мисриханова
 Зарафатрин гафаралди ,рахай кас тир ам.
Сегьнеда ,гьамиша уьмуьр  тухвай кас тир ам.
Халкьдин  гьуьрмет къазанмишна ,ордеар авай.

Р,С,Ф,С.Р -дин вири халкьдиз лайих я лагьай.

Тамашаяр гваз къведай тир
Са вахтара хуьрериз.
Хъуьруьрдай Сайдумова халкь
Къуьн юзурдай кьуьлериз.

Театрдин т1вар вине кьаз
Лезги халкьди дамахдай.
Гъвеч1и-ч1ехи ам акурла
Гъил кьаз вугуз алахъдай.

Аламатдин инсан тир ам
Калтугиз къуьрер кьадай.
Буш шешелра харадавай
Сивив кьван гъуьрер твадай.

Ара физ къвез ,къал кутадай
Дередавай рушарик.
Са кк1ални квач лугьудай
Шаламдавай рукварик.