Вселенная. Александру

Павел Роживец
Як хочу я, щоб завтра вранці,
моїх думок прийшла пора,
щоб мої мрії новобранці,
зустріли сонце на ура.

Ще хочу, щоб в душі горіло,
багаття з хмизу моїх днів,
і щоб кохання не старіло,
те що у Бога я зустрів.

Ще хочу для людей я миру,
про це з молитвою спішу,
щоб вимолить всім Україну,
яку кохаю і люблю.