От Бога. Александре

Павел Роживец
Слова приніс вельможний час,
щоб квітла наша доля,
щоб душу в кожного із нас,
не захопило горе.

Шоб в серці там на глибині,
не билося страждання,
а щоб палало як в вогні,
призначене кохання.

Кохання, що йде від зірок,
від вітру степового,
що б'еться мов живий струмок,
дарованний від Бога.