У пошуках

Татьяна Рачкова Малиновская
Час минає, як година.
Життя блукає поміж нас.
А ми шукаємо кращої долі
В усіх загублених світах.

Хтось, як метелик, все порхає -
Вже крильця всі опечені.
Та світло їх, так притягає -
Безпечність, все ж їх спонукає.

Хтось душу набто оголяє,
А хтось у загнанім куті.
Хтось руки швидко опускає,
А хтось борохтає в багні.

Надія їх не полишає...
Людина крихти щастя має,
Бо все життя його збирає.