В бумажном доме

Князев Дмитрий
Зима на дворі
Ми на ліжку удвох
Зовсім голі
Із власної долі
Зробили відчайдушний крок
Нема тут любові
Ми ледве знайомі
Без прізвищ,імен і думок

Твої губи солоні
Пристрасті свіжий ковток
З присмаком крові
Цілуєм до болі
Неначе в останній раз
У паперовому домі
Чужі граємо ролі
Без зайвих питань і прикрас

Гнучка і ніжна,як кішка
Невтомна і хочеш ще раз
Зламали стіл і два ліжка
Цікава вийшла інтрижка
Це все,що об'єднує нас
         09.02.17