Р здво

Анрейченко Женя
Загорілись в небі зорі.
Вже дрімають гори й море.
Та не спить одна родина,
В них народиться дитина.

В небі янголи літають
Бога радо прославляють.
Кожен щоб Йому вклонився,
То Цар світу народився.

Зірка в небі запалає,
Хай же кожен в світі знає.
Щоб ти з Богом примирився.
Нині Божий Син родився.

Боже мій, до тебе лину,
Щогодини, щохвилини.
Кожна щоб спаслась людина
Дарував Свого нам Сина.