Пам ятаеш

Николай Иванович Мельник
Пам’ятаеш як закінчили ми школу,
Поступали десь навчатись хто куди,
Нас Альмаматір  кликала до столу,
Та вже не повернемося  туди.
.....
Прспів:
Були тоді чужими нам міста,
І так хотілося вернутися до дому,
Не вабила нас вулиць красота,
Скучали ми за рідним по простому.
.....
Дуже важко нам давались сопромати,
Перші кроки нам з наукою в житті,
Щоб сесію і курсові  здавати,
Зубрили наукові всі статті.
.....
Нас життя з містами рано поріднило,
А  до дому повертались у ві сні,
І серце дуже часто у нас нило,
За рідним що залишив по весні.
.....
Моя пісня