Грошенята

Мария Тоцкая
Гроші, гроші, грошенята,
Йдіть до мене в рученята!
Паперові й золоті,
Номіналом — різні всі:
По "п'ятсот", по "двісті", "триста",
І щоб — пачками всі чисто!
Тисяч сто або мільйон,
А ще краще хай — трильйон!
Євро, долари й фунтИ
Припливли на кораблі,
Шлють із палуби привіт —
Чути шелест на весь світ!
Всіх прийму і обігрію,
Збережу, як тільки вмію,
Та до діла їх пущу,
І в мішках всі розміщу!
А ще місце є у скрині
У хазяйки-господині,
Тож нехай собі лежать,
Буду гроші примножать!