Дитяч молитви

Игорь Голомозый Украина
Вранці

У цей ранок, мій Ісус,
Я до тебе помолюсь.
Від нещастя сохрани.
Сльози в радість оберни.

Подяка

Тобі, Ісус,  дяку складаю,
За те, що все потрібне маю.
За те, що Ти про мене дбаєш,
Та від біди оберігаєш.

Прощення

Пробач мені й допоможи,
У серце послух положи.
Ісус,  навчи мене простити,
Та ворогів своїх любити.

Послух

Я Тебе, Ісус,  благаю –
Бога слухатись бажаю,
Щоб батьків не ображати,
Старших себе поважати.

На навчання

Я до школи поспішаю,
Та Тебе, Ісус, благаю.
Хочу вчитися чудово,
Та поводитись зразково.

Перед їдою

Тобі, Господь,  дяку складаю
За те, що завжди їжу маю.
Молитву, Боже, цю почуй,
Усіх голодних нагодуй.

На працю

До роботи приступаю,
Та Тебе, Господь, благаю.
Дай натхнення працювати,
Нужденним допомогати.

В дорогу

Тебе я,  Господи,  благаю –
В дорогу зараз вирушаю.
Благослови мої путі.
Будь мені Світлом у житті.

За рідних

Благослови, Господь,  батьків,
Моїх сестричок та братів.
Заблудші душі збережи,
Дорогу Правди покажи.

Перед сном

На колінця я стаю,
Та Тебе, Ісус, молю.
Мирний сон в цю нічку дай,
Бережи й охороняй.
15 – 21. 01. 2017.
*****