Держу кулаки

Владимир Соколов-Бунтов
Держу за сына кулаки.
Держу за внуков кулаки.
Держу за дочку кулаки.
Держу за брата кулаки.
Держу за sister кулаки.
Держу за kinsfolk кулаки.
Держу за друга кулаки.
Держу за сирых кулаки.
Держу за бедных кулаки.
Держу за people кулаки.

И очень жаль...лишь две руки!