Дорога додому на украинском

Анатолий Гудзенко
У кожного свій шлях в тамтешній світ
Своя дорога із гостей додому
І доля тут - Пташиний переліт
А я в ній хижа жертва - Самоїд
Себе в собі на перельоті цьому

Любов і ненависть не в силах примирить
Змиряюсь без надії на їх втому
Тож мабуть в мені є ще що ділить
На кожен день їм час хвилину мить
Поки я цілий у польоті цьому

Але ж колись розділять свій пиріг
Тільки хто-зна скільки кесар відломить
Мене собі що мною творив гріх
І скільки мене богу дасть на сміх
Коли буття мій шлях перегородить